Festivali

10.03.2015.

Kalemegdan Summer Festival: stiže nam Sharam Shamram
foto: Official Facebook Page
Kalemegdan Summer Festival: stiže nam Sharam

Poznati DJ 6. juna u okviru Happy Life spektakla

Kako smo već pisali, ovog leta Kalemegdan je mesto koje morate posetiti – na tvrđavi se u junu, julu i avgustu održavaju 3 velika spektakla, a na prvom, pod nazivom Happy Life, biće zaista ludo, jer su organizatori najavili dolazak Sharama iz čuvenog dvojca Deep Dish!

Ovaj momak je sa svojim kolegom Aliem Dubfireom stekao svetsku slavu hitovima „Flashdance“, „Sacramento“, „Dreams“, „Say Hello“ i drugim, a osvojio je i najprestižniju muzičku nagradu – Grammy! Kao duo su sarađivali sa mnogim svetskim zvezdama kao što su The Rolling Stones, P. Diddy, Justin Timberlake, Dido, Paul Van Dyke i drugim, a 2006. godine Sharam i Dubfire se razilaze kako bi započeli svoje solo karijere.

Sharamovi setovi su vremenom postali sinonim za eksploziju energije, pa vam savetujemo da ne propustite njegov nastup na Kalemegdanu i na vreme nabavite svoju kartu.

Podsetimo, Kalemegdan Summer Festival, veliki festival elektronske muzike koji će se ovog leta održavati na najatraktivnijoj lokaciji lokaciji u Beogradu, obuhvata 3 velika događaja- Happy Life, 06.juna; Serbia Wonderland, 3. i 4. jula i Tropical Inn, 28.avgusta.

Cena karte za Happy Life iznosi 700 dinara, dok je za paket karata za sva tri događaja Beogradska tvrđava obezbedila specijalnu cenu od 2.500 dinara, za prvih hiljadu posetilaca! U prodaji se takođe nalazi i “mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1.200 dinara. Paketi karata, kao i pojedinačne karte za svaki od događaja mogu se naći na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a (Gospodar Jevremova 49).

 

Ostavi
komentar

Povezano