Festivali

07.03.2015.

Kalemegdan Summer Festival: prognoza za leto – vrelo! Kalemegdan Summer Festival
foto: PR Photo
Kalemegdan Summer Festival: prognoza za leto – vrelo!

Beogradska tvrđava dobre zabave!

Kalemegdan je dobio festival kakav zaslužuje – ovog leta se održava Kalemegdan Summer Festival, a interesovanje i euforija budućih posetilaca raste iz dana u dan!

Ovoga leta nas čekaju 3 velika spektaklaHappy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn koji će se održavati sukcesivno u junu, julu i avgustu.

Happy Life – ovaj tech-house spektakl se održava 6. juna na prostoru terena KK Partizana, a ogrnizatori su za otvaranje letnjeg festivala pripremili nešto posebno – čeka nas jedno veliko ime EDM sveta, a jedini nagoveštaj je da je on deo legendarnog DJ dua.

Serbia Wonderland – skoro mesec dana kasnije, 3. i 4. jula, dešava se Zemlja čuda, festival koje je prošle godine posetilo 12 hiljada ljudi! Da će biti vrelo u julu i na festivalu, obećava line-up. iz koga za sada znamo samo jedno ime – Dannic! Ogranizatori obećavaju još odličnih izvođača, scenografiju, performere, efekte – sve što je potrebno da jedan događaj preraste u spektakl za pamćenje!

Tropical Inn – ako ste željni tropskih krajeva (a ko nije), i verovatno ne možemo da priuštimo da odemo do istih, ne brinite, oni dolaze kod nas! Palme, tropske scenografije, dobri bitovi – sve to je planirano u okviru Tropical Inn-a, koji se održava 28. avgusta! Tada će nastupiti i poznati DJ dvojac, sa jedne od od najvećij deep/tech house etiketa – znači đuskanje do zore je zagarantovano!

Beogradska tvrđava je za prvih hiljadu posetilaca obezbedila specijalnu cenu od 2.500 dinara, za sve dane trajanja festivala. U prodaji se nalazi i „mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1200 RSD. Paketi karata mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Takođe, u prodaji se mogu naći i karte za pojedinačne događaje, a više informacija o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja, pogledajte na FB stranici:

https://www.facebook.com/KalemegdanSummerFestival?ref=bookmarks

 

 

Ostavi
komentar

Povezano