Festivali

21.04.2015.

Kalemegdan Summer Festival: objavljen domaći line-up Tropical Inn
foto: PR Photo
Kalemegdan Summer Festival: objavljen domaći line-up

Pogledajte naše izvođače na Tvrđavi

Već smo pisali o velikim imenima koji će nastupiti ovoga leta na Kalemegdan Summer Festivalu (kliknite OVDE), a sada je objavljen i spisak domaćih izvođača koji će ovoga leta pretvoriti Beograd u epicentar dobre zabave!

Na prvom spektaklu, Happy Life-u, 5. juna, nastupiće jedan od trenutno najperspektivnijih domaćih techno DJ-eva, DJ Speedy, kao i legenda domaće scene Marko Milosavljević. Društvo će im praviti sjani producent TKNO, dj trio The Suburbans kao i Vid Marjanović koji će nam se predstaviti pod novim imenom – Estray! Imate priliku da osvojite kartu za ovaj spektakl, i to klikom OVDE. Dan kansnije nastupaju Sharam i Jeremy Olander, a ulaznice po ceni od 700 dinara možete nabaviti do 27. aprila.

Serbia Wonderland se održava 2. i 3. jula, a domaći predstavnici su energični duo Zap Me Strobe, Cavin Viviano, Roske, Ikerya Project, zatim MataLive, StereoRepublic, Showbiz i drugi.

Poslednji, Ibicom inspirisan Tropical Inn je zakazan za 28. i 29. avgust, a prvog dana domaću podršku Coyuu i Tube & Bergeru čine Calavera & Manya, LaCosta b2b Tijana Kabić i Manjane. Drugi dan je poklon od organizatora, kada se završava prvo izdanje Kalemegdan Summer Festivala, na kome će nastupiti legende Dejan Milićević i Boža Podunavac, Užičani Luka Vuković b2b Ivan Radojević, kao i aktuelni Phill & Dansmore. Ulaznice za ovaj događaj takođe možete osvojiti klikom OVDE.

Promotivni kontigent karata po ceni od 2500 dinara za sva tri događaja, koji je obezbedila Beogradska Tvrđava, rasprodat je i zbog velikog interesovanja ova cena će važiti do 10. maja.  Ulaznice se mogu kupiti na svim blagajnama Eventima kao i u prostoriji Jungle Tribe-a u Gospodar Jevremovoj 49 u Beogradu.

 

Ostavi
komentar

Povezano