Festivali

04.04.2015.

Kalemegdan Summer Festival: kompletiran line-up Kalemegdan Summer Festival
foto: PR Photo
Kalemegdan Summer Festival: kompletiran line-up

Otvoren i konkurs za neafirmisane DJ-eve

Tokom čitavog leta Beograd će biti stecište velkih imena EDM scene – zahvlajujući Kalemegdan Summer Festivalu, na tvrđavi ćemo đuskati uz odlične bitove!

Sada već sigurno znate izvođače koje ćemo imati prilike da čujemo i vidimo, ali hajde jednom da rezimiramo – Kalemegdan Summer Festival se sastoji iz tri velika događaja, koji će se odigrati tokom juna, jula i avgusta!

Happy Life je prvi u nizu, 6. juna – tada ćemo imati prilike da čujemo sjajnog Sharama, nekadašnjeg člana dua Deep Dish, kao i Jeremya Olandera, naslednika Erica Prydza i Deadmau5a.

Sledeći je Serbia Wonderland, koji se održava 2. i 3. jula, a na kome će kao hedlajneri nastupiti legendarni Paul Van Dyk, jedan od najboljih DJ-eva svih vremena, zatim zvezda prošlogodišnjeg Tomorrowland-a Dannic, kao i Orjan Nilsen i Marlo, predstavnici kuće Armada Music.

Poslednji je Tropical Inn, 28. avgusta, na kome nas čekaju dvojac Tube & Berger, kao i Coyu, nezaobilazno ime španske EDM scene!

Još jedna novina na Kalemegdan Summer Festivalu je da će neafirmisani DJ-evi imati prilike da okupaju sreću i pokažu svoj talenat, u okviru Serbia Wonderland-a. Sve što je potrebno da uradite jeste da na mail swkonkurs@gmail.com pošaljete svoje biografije i mikseve, u trajanju do 30 minuta. Rok za slanje je 12. april, a izabrani miksevi će biti objavljeni na oficijelnoj stranici Serbia Wonderland-a. Od svih objavljenih, onih 10 koji budu izazvali najviše pozitivnih reakcija kod publike, ulaze u uži krug, nakon čega će žiri, koji čine rezidenti Serbia Wonderland Festivala- Ivee iz Zap Me Strobe-a, RosskeCavin Viviano odabrati 3 pobednika. Sva tri imaće priliku da nastupaju na Jumbus tematskim žurkama, koje se svakog četvrtka organizuju u klubu Plastic, a najbolji među njima dobiće priliku da stane pred publiku velikog Serbia Wonderland Festivala.

Prvih hiljadu paketa karata, po super ceni od 2500 dinara koju je obezbedila Beogradska tveđava, za sva tri velika događaja, uskoro su rasprodati! Nakon što se ovaj prvi kontigent rasproda, u prodaji će se naci novi po nešto višoj ceni. U prodaji se takođe nalazi i „mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1200 dinara. Pojedinačne karte za Happy Life i Tropical Inn koštaju 700 dinara, dok je promo cena karte za Serbia Wonderland Festival 2000 dinara, i važi do 5. aprila.

Paketi karata, kao i pojedinačne karte za svaki od događaja u sklopu Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heinekena, mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Više informacija o ovome, kao i o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja pogledajte na zvaničnom sajtu kalemegdansummerfestival.com/sr

Ostavi
komentar

Povezano