Festivali

12.07.2016.

Još bendova na Beer festu! Let 3
foto: PR photo
Još bendova na Beer festu!

Dolaze Bajaga, S.A.R.S. i Let 3

Beogradski Beer fest održava se od 18. do 22. avgusta na Ušću. Znamo da već dolaze Rudimental, Dubioza Kolektiv, Massimo Savić, Vlatko Stefanovski i drugi, ali sada dobijamo još par imena. Slušaćemo i Bajagu, S.A.R.S. i Let 3!

Jedna od omiljenih grupa svih generacija, Bajaga i Instruktori biće zvezde druge večeri festivala, u četvrtak, 18. avgusta. "Pošto ove godine neće biti solo koncerta Bajage i Instruktora u Beogradu, Beer Fest je idealna prilika da se vidimo sa našim fanovima. Vrlo nam je bitan taj nastup na Beer Festu i spremamo iznenađenje, koje naravno nećemo da otkrivamo" izjavio je Bajaga.

Fanove nešto “tvrđeg” zvuka obradovaće informacija da dolazi Let 3, čuveni sastav iz Hrvatske. Kontroverzni Riječki rokeri koji su tokom više decenija postojanja, osim po brojnim hitovima postali poznati po provokativnim nastupima, obećavaju još jedan spektakularan koncert tokom prve večeri festivala.

Pretposlednje večeri festivala, u subotu, 20. Avgusta, nastupaju miljenici publike S.A.R.S. Veliko koncertno iskustvo benda i činjenica da publika podjednako voli njihove stare i nove hitove, garantuju da će se iz više desetina hiljada grla čuti Buđav lebac, Lutko, Perspektiva, Radujemo ti i ja, To rade i mnogi drugi hitovi. Inače bend S.A.R.S. ove godine obeležava deset godina postojanja na regionalnoj sceni. 

Ostavi
komentar

Povezano