Festivali

06.08.2013.

Jinx ove godine na Šabačkom Letnjem Festivalu! Šabački Letnji Festival, atmosfera
foto: PR Photo
Jinx ove godine na Šabačkom Letnjem Festivalu!

Pet dana odličnog muzičkog programa

Šabački letnji festival (ŠLF) se ove godine održava jedanaesti put i to tokom pet dana, od 7. do 11. avgusta, na dobro poznatom mestu svih Šapčana i publike iz okruženja koja iz godine u godinu u sve većem broju posećuje festival – u šabačkoj Tvrđavi.

Od osnivanja 2003. godine, ŠLF je organizovao preko 200 koncerata najpoznatijih, kao i aktuelnih mladih bendova sa prostora bivše Jugoslavije. Uz njih, svoje nastupe imali su i mladi neafirmisani bendovi iz čitave zemlje.

Ove godine u okviru glavnog programa, publika će na šabačkoj Tvrđavi imati prilike da čuje i vidi imena kao što su: Rambo Amadeus, Majke, Straight Mickey & The Boyz, Plejboj, Jinx, Ritam Nereda, Goblini i Obojeni program dok će u šabačkom pozorištu o okviru programa + Jazz 10. avgusta nastupiti Vasil Hadžimanov sa Markom Đorđevićem (bubanj) i Brankom Trljićem (gitara).

Chill Out zona će raditi svakog dana od ponoći. Prve večeri nastupa DJ Dima a zatim po danima slede nastupi: DJ FlowMastera iz Novog Sada, DJ Goldenboya i DJ Svetislava Miloševića (Šabac), Jazz Jam Sessiona i na kraju DJ Fanatika i DJ Dime iz Novog Sada.

Za sve vas koji nameravate da provedete nekoliko dana na festivalu organizatori su obezbedili smeštaj u kampu koji je potpuno besplatan. Kamp se nalazi na Starom Gradu svega stotinak metara od Tvrđave na kojoj je održava glavni program. Posetiocima će na raspolaganju biti gradska plaža, javni toaleti, tuševi, sportski tereni i ambulanta za prvu pomoć.

Detaljan program i sve detaljne informacije možete videti klikom OVDE.

Ostavi
komentar