Festivali

04.02.2013.

Jinx na Long Night festivalu Jinx
foto: Youtube screenshot
Jinx na Long Night festivalu

Za sada potvrđeni nastupi Partibrejkersa i Jinxa

Long Night festival se, sada već tradicionalno, održava svake godine u noći kada se prelazi sa zimskog na letnje računanje vremena pomeranjem sata jedan sat unapred, čime se zapravo noć, i trajanje festivala produžava za jedan sat.

Festival je nastao u organzicaciji koncertne agencije Long Play sa idejom da kroz ovaj festival spoje najbolje od letnjih koncerata na otvorenom i zimskih događaja ovog tipa u zatvorenim prostorima. Prošle godine održan je drugi po redu Long Night festival koji je okupio imena kao što su Damir Urban, Hladno Pivo, Jarboli, Kanda Kodža i Nebojša, Godfathers i mnoga druga.

Ove godine, Long Night se održava 30. marta u čak tri dvorane Doma Omladine Beograd a najavljeni su nastupi petnaestak regionalnih i stranih izvođača. Za sada su potvrđeni nastupi sastava Jinx i Partibrejkersa.

O Partibrejkersima nema potrebe naširoko pisati a što se tiče benda Jinx domaća publika ih takođe jako dobro zna i možemo ih sa pravom nazvati miljenicima beogradske publike. Nastupali su na EXIT-u, u Domu Omladine pred mnogobrojnim fanovima i poznati su po neverovatno dobrim live nastupima.

Jedva čekamo!

Ostavi
komentar

Povezano