Festivali

25.03.2015.

Jeremy Olander na Kalemegdan Summer Festivalu Jeremy Olander
foto: Official Facebook Page
Jeremy Olander na Kalemegdan Summer Festivalu

Producent nastupa 6. juna u okviru Happy Life-a

Talentovani Jeremy Olander, naslednik Erica Prydza i Deadmou5a, nastupiće na ovogodišnjem Kalemegdan Summer Festivalu, i to u okviru Happy Life-a, 6. juna!

Njegov specifičan stil, koji predstavlja suptilnu fuziju deep-a, progressive-a i techno zvuka doneo mu je veliku popularnost, titulu naslednika čuvenih Deadmou5a i Prydza (sa kojim je nastupao na Madison Sqaure Garden-u, što svakako nije mala stvar), kao i spasitelja istinskog i pravog progressive sounda, prema rečima njegovih fanova.

Njegov specifičan stil i pristip muzici doneli su mu nastupe širom sveta, kao i saradnju sa poznatim imenima kao što su Tiësto, Above & Beyond, Steve Angello, Avicii, Axwell , pomenuti Eric Prydz, John Digweed, Henry Saiz, Carl Cox, Nicole Moudaber i drugi.

Karte za Happy Life, 6.juna, koji predstavlja prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala, koji je podržan od strane Heinekena, mogu se naći po ceni od samo 700 dinara. Pored Happy Life-a, Kalemegdan Summer Festival čine još dva velika događaja- Serbia Wonderland, 2. i 3. jula sa Paulom Van Dykom, Dannicom, Marloom i Orjanom Nilsenom i Tropical Inn, 28. avgusta za koji je najavljen svetski poznati DJ dvojac.
Posetioci koji žele celo leto da provedu na Kalemegdanu, mogu sebi da obezbede i paket karata za sva tri velika događaja, po ceni od samo 2500 dinara. Pojedinačne ulaznice, kao i paketi karata, mogu se naći na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a (Gospodar Jevremova 49).

Ostavi
komentar

Povezano