Festivali

30.05.2016.

Jeff Mills i Black Coffee dolaze na Sea Dance! Sea Dance Festival
foto: PR photo
Jeff Mills i Black Coffee dolaze na Sea Dance!

Jednodnevne karte u prodaji

Na ovogišnji Sea Dance Festival, koji se održava od 14. do 16. jula, dolaze i Jeff Mills i Black Coffee!

Čarobnjak iz Detroita, koji je svoj nadimak zaradio jer je ponekad u setovima znao da upotrebi i preko 70 ploča u jednom satu, nastupaće na Dance Paradise bini ove godine.  Svima koji su pogledali dva dokumentarna filma „Exhibitionist“, koja prate kako njegov način rada tako i objavu dva albuma pod istim imenom, jasno je da će ovaj nastup na Jazu biti prava umetnost.

Sa druge strane, Black Cofee, će se potruditi da nam prenese energiju vodećih klubova sa Ibice, Majamija i Njujorka. Ovaj južnoafrički DJ je jedan od apsolutnih fenomena savremene elektronske scene. Prošle godine nam je pokazao i svoju filantropsku stranu pokrenuvši  "Black Coffee Foundation Scholarship".  Ovim programom se zalaže za  pomaganje studentima  zvuka koji nisu u mogućnosti da sami finansiraju svoje školovanje.

Na rajskoj bini će im se priključiti i Lea Dobričić i Kristijan Molnar, zatim Miss Sunshine i Haris iz Hrvatske, Mladen Tomić iz Bosne i Hercegovine kao i Slobodan Popović PS, AudioStorm i Aleksandar Grum iz Crne Gore.

Od danas su u prodaji i jednodnevne ulaznice za festival na Jazu čija je promo cena samo 2.490 dinara! Karte možete kupiti ovde

Ostavi
komentar

Povezano