Festivali

31.03.2014.

Jednodnevni rok festival na Petrovaradinu 11. juna Queens Of The Stone Age
foto: EXIT PR Photo
Jednodnevni rok festival na Petrovaradinu 11. juna

Headlineri Queens Of The Stone Age

Mesec dana pre početka ovogodišnjeg EXITa, na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini, održava se jednodnevni rokenrol festival pod nazivom ROCK@EXIT.

ROCK@EXIT je zakazan je za 11. jun kada će nastupiti Queens Of The Stone Age, Partibrejkersi, Eyesburn, Ritam Nereda i Repetitor.

Hedlajneri ROCK@EXIT festival, Queens Of The Stone Age, su  jedan od najvažnijih rock sastava današnjice koje predvodi muzičar, multiinstrumentalista, muzički producent i dirty rock guru, Josh Homme, jedan od osnivača kultnog sastava Kyuss i član bendova Eagles Of Death Metal i Them Crooked Vultures. Bend će na nastupu u Novom Sadu predstaviti svoj trenutno aktuelni, šesti po redu studijski album “…Like Clockwork” izdat u junu 2013.

Prodaja ulaznica za festival ROCK@EXIT počinje u petak 4. aprila u podne. Vrlo ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 999 dinara biće dostupan putem Gigstix sajta. Sledeća cena ulaznice za festival iznosiće 1.499 dinara, dok će na dan festivala cena iznositi 2.499 dinara. Ulaznice po redovnoj ceni biće dostupne kako online, preko sajta gigstix.com, tako i na prodajnim mestima GigsTix i u Corner Shopovima širom Srbije.

Ulaz na Rock@EXIT festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za EXIT, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za EXIT ili EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE), mogu da se registruju za ROCK@EXIT festival  putem Gigstix sajta, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima ROCK@EXIT festivala.

Ostavi
komentar