Festivali

14.07.2014.

JDX Backstage je i ove godine bio omiljeni festivalski kutak Sajsi MC
foto: PR Photo
JDX Backstage je i ove godine bio omiljeni festivalski kutak

JDX Backstage je bio jedan od omiljenih festivalskih kutaka za sve ljubitelje dobre muzike i zabave na upravo završenom Exit festivalu. Kroz JDX Backstage ove godine prošlo  je nekoliko hiljada posetilaca kojima ni kiša nije smetala da uživaju u uzbudljivom muzičkom programu. U najudobnijoj festivalskoj zoni specijalno osveženje uneli su dobro poznati prijatelji Jacka koji su prihvatili muzički izazov i ekskluzivno za ovu priliku pripremili svoje žive i DJ nastupe. Glumica Jelena Gavrilović, glumac Vlada Aleksić i radijska zvezda Jelena Đurović oduševili su odabrane publiku u svojim novim muzičkim ulogama!

Žurku otvaranja priredio je regionalni MTV ugostivši svoje omiljene izvođače, bend Ljubičice koji je svojim šarmantnim rokenrol nastupom osvojio srca publike i stekao nove fanove. Nakon njih JDX Backstage zapalila je Sajsi MC svojim žestokim rimama i još jednom dokazala zašto je kraljica srpske hip hop scene. Vlada Aleksić, poznati glumac i TV lice, briljirao je u novoj ulozi DJ-a, dok je DJ duo Ewox & Tamarinsky izazvao potpunu euforiju na samom kraju  žurke!

JDX Backstage svake večeri bio je pun nasmejanih lica, čak i tokom velikog pljuska i nevremena druge festivalske noći. Ilija i Trajče iz grupe Ti hrabro su odsvirali ceo koncert u kabanicama pred mnogobrojnim vernim fanovima koji su u glas pevali emotivne himne koje ovaj bend izvodi. Jack neguje stara prijateljstva, te je ove godine nastupao i jedan od prošlogodišnjih pobednika Jack zvezda konkursa Stefan Savić koji je ponovo dokazao zašto je miljenik JDX publike!

Najveće usijanje desilo se tokom subote uveče! Spektakularni živi nastup imali su glumica Jelena Gavrilović i vokalni sastav Glas Ne Žice u pratnji kompozitoara Srđana Markovića. Jelena je briljirala predstavljajući svoje impresivne vokalne sposobnosti dok su je Glas Ne Žice pratile izvodeći ceo aranžman samo svojim glasovima!

Do sledećeg Džek susreta!  

Ostavi
komentar