Festivali

27.06.2016.

Imaš bend a nemaš album? 50. Gitarijada
foto: PR photo
Imaš bend a nemaš album?

Konkurs za učešće na 50. Gitarijadi

Gitarijada će ove godine biti održana od 11. do 13. avgusta na Gradskom stadionu u Zaječaru. Organizatori vas opet pozivaju da se prijavite na učešće.

Pravo na učešće imaju samo oni bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave se popunjavaju isključivo elektronskim putem i to možete učiniti putem njihovog sajta. Uz sam obrazac prijave, neophodno je priložiti i dve autorske pesme u ukupnom trajanju do 10 minuta (u MP3, WMA ili AAC formatu), tekstove pesama na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda (u JPG formatu). Takođe morate naznačiti koju pesmu birate da bude objavljena na youtube kanalu Gitarijade. Konkurs se završava u ponoć 31. jula.  

Zvanična lista validno prijavljenih bendova biće objavljena sutradan, 1. avgusta, na sajtu Festivala. Nepotpune prijave ili one koje nisu u skladu sa konkursom neće biti razmatrane.

U zavisnosti od broja prijavljenih bendova biće organizovana mini Gitarijada na kojima će biti izabrano 10 bendova koji će nastupiti u dva polufinala 11. i 12. avgusta. Troškove smeštaja, prevoza i ishrane za vreme trajanja Gitarijade snosiće organizatori.

Ostavi
komentar

Povezano