Festivali

23.05.2013.

I Bajaga na Arsenal Festu Bajaga i Instruktori
foto: Youtube screenshot
I Bajaga na Arsenal Festu

Sve veći broj imena na već sjajnom line up-u

Već najavljenim bendovima koji će nastupiti na kragujevačkom Arsenal Festu pridružuju se i: Bajaga i Instruktori, Eva Braun, Ritam Nereda, Repetitor, KBO! i Pero Defformero.

Arsenal se održava tokom tri festivalske večeri, od 27. do 29. juna a Momčilo Bajagić o nastupu Bajage i Instruktora na ovom sve popularnijem festivalu kaže: "Arsenal iz godine u godinu postaje sve značajniji ne samo srpski nego i regionalni festival, i drago mi je što ćemo i mi konačno naći u toj priči". Bajaga sa svojim bendom nastupa druge festivalske večeri, u petak 28. juna (samo 6 dana nakon velikog koncerta koji će biti održan na Kalemegdanu), na glavnoj bini u prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, uz kragujevačke pank veterane KBO! i ranije najavljene legendarne Partibrejkerse i KKN.

Iste večeri, u petak 28. juna, na susednom "Garden Stage-u" sviraju tri novosadska benda: Ritam nereda, Pero Defformero i ranije najavljeni alternativci Grate.

Poslednje večeri Arsenal festa u subotu 29. juna na glavnoj bini, gde sviraju najpopularniji regionalni pank bendovi i Hladno pivo i Goblini, program završavaju uzdanice beogradske alternativne scene Repetitor. Na "Garden Stage-u" posle domaćih Popečitelja i kruševačkih rege majstora Zaa na redu je i kultni pop sastav Eva Braun.

Opširnije o tome gde i po kojim cenama možete nabaviti ulaznice, čitajte na klikom OVDE.

Ostavi
komentar

Povezano