Festivali

22.02.2016.

Hurts dolaze na Sea Dance! Hurts
foto: EXIT PR Photo
Hurts dolaze na Sea Dance!

2 godine nakon legendarnog nastupa na Petrovaradinu ponovo pred publikom EXIT-a

Svetska koncertna atrakcija, popularna britanska grupa Hurts nastupiće 16. jula na glavnoj bini Sea Dance festivala, u okviru velike svetske turneje za novi album "Surrender"!

O vrtoglavom uspehu mančesterskog benda koji predvodi autorski duo Theo Hutchcraft i Adam Anderson, najbolje govore milioni prodatih albuma i singlova, te rasprodate turneje širom sveta. Ove godine predvode program vodećih evropskih i svetskih festivala, a nakon što su raspametili publiku Exita 2014. godine, ovog puta su izrazili želju da nastupe upravo na Sea Dance festivalu, na prelepoj plaži Jaz!

Pod otvorenim zvezdanim nebom, na obali Jadrana, publika će uživo čuti i nove hit singlove "Some Kind of Heaven" i "Lights", a horski će pevati refrene festivalskih himni "Stay", "Miracle", "Illuminated", "Sunday" i jedne od najvećih pesama decenije "Wonderful Life".

Hurts su u međuvremenu sarađivali sa najvećim svetskim zvezdama kao što su Calvin Harris i Kylie Minogue, čiji su jedan od omiljenih bendova. Nastupali su na najvećim svetskim festivalima, među kojima i više puta na Glastonberiju, čija publika ih je nagradila titulom benda sa Najboljim nastupom uživo, i to ispred grupa Radiohead, U2 i Coldplay!

Ostavi
komentar