Festivali

25.04.2014.

Hornsman Coyote, Tommy T & MC Milovan na Gruvlendu 9. maja u DOB-u Hornsman Coyote
foto: Marko Ristić
Hornsman Coyote, Tommy T & MC Milovan na Gruvlendu 9. maja u DOB-u

Hornsman Coyote, MC Milovan, kao i Jamajčanin Tommy T nastupiće na festivalu „Gruvlend“ 9. maja u Domu omladine, a podrška će im biti Couple Up.

Hornsman Coyote je započeo saradnju sa Gruvlendom kada je radio na albumu „What Next“, sa kog se posebno izdvojila numera „Glow Jah Light“, koja je plod ove saradnje. Takođe, na istom albumu je i numera „Healing Force“, takođe nastala u Gruvlendu, na kojoj gostuje i MC Milovan, gitarista sastava Zemlja Gruva i producent u Gruvlendu, koji će takođe 9. maja nastupiti sa Kojotom. Poslednja stvar koju je Hornsman Coyote uradio sa Gruvlendom je numera „Sweet Music“, na kojoj gostuju i MC Milovan i Tommy T, koja govori i ljubavi prema muzici. (da čujete pesmu kliknite OVDE).

Da podsetimo, Nemanja Kojić, koji stoji iza alijasa Hornsman Coyote, je reggae pevač i trombonista, koji je prepoznatljiv po svom solo radu od 2006. godine, ali i kao frontmen grupe Eyesburn, pre toga. Jedan je od retkih naših reggae izvođača koji aktivno nastupaju u inostranstvu, a poznata je i njegova sa saradnja sa velikim reggae imenima poput Jaha Masona i Lutana Fyaha.

Vidimo se na Gruvlendu!

Ostavi
komentar