Festivali

08.04.2016.

Heineken zvanično pivo EXIT-a do 2018. godine Dušan Kovačević i Dragana Savić
foto: EXIT PR Photo
Heineken zvanično pivo EXIT-a do 2018. godine

Prilikom svečanog otvaranja događaja "Beer Planet" sinoć u Mikser House-u, u organizaciji kompanije Heineken, najavljena saradnja između jednog od vodećih svetskih muzičkih događaja, EXIT festivala, i jednog od najrasprostranjenijih svetskih proizvođača piva, kompanije Heineken i to za period do kraja 2018. godine.
 
Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala, ovom prilikom izjavio je: “Na Exitu smo do sada imali nebrojene velike svetske zvezde. Drago nam je da smo ove godine nasu pivsku zvezdu našli u jednoj porodičnoj kompaniji koja je, pored cilja da pravi najbolje pivo na svetu, uvek bila izuzetno društveno odgovorna. Upravo smo se na tim frekvencijama i prepoznali sa kompanijom Heineken i na tom polju ćemo realizovati značajne projekte zajedno“.
 
“Naša kompanija i, najbolji i najposećeniji evropski muzički festival su se udružili  – Heineken i EXIT će sarađivati u naredne tri godine. Drago nam je da sarađujemo sa najboljima jer je Exit višestruki dobitnik nagrada za najbolji evropski i svetski festival. Ne krijemo zadovoljstvo i ponos zbog ove saradnje, jer najbolji idu uz najbolje”, rekla je Dragana Savić, direktorka marketinga kompanije Heineken.
Ostavi
komentar

Povezano