Festivali

28.03.2018.

Grace Jones na EXIT-u!
foto: Youtube screenshot
Grace Jones na EXIT-u!

Šok pop legenda!

Za sve nas koji smo je propustili prošlog leta na Dimensions festivalu, a posebno za one koji su je tamo gledali, Grace Jones dolazi na EXIT
 
Živa legenda, jedna od najvažnijih svetskih umetnica savremenog doba, revolucionarna muzička ikona, supermodel i filmska zvezda, Grace Jones dolazi na glavnu binu novosadskog festivala! 
 
 
EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Asian Dub Foundation, Elderbrook, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Cockney Rejects, Dog Eat Dog, Slaves, Idles i mnoge druge. 
 
Ulaznice po promotivnoj ceni sa 65% popusta od finalne, za 6.490 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži GigsTix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala. 
 
Ostavi
komentar

Povezano