Festivali

25.12.2013.

Finale BARF-a sutra (26.12.) u Domu Omladine Vila Filozofina
foto: PR Photo
Finale BARF-a sutra (26.12.) u Domu Omladine

Još uvek možete glasati za svoje favorite!

Sutra, 26. decembra, u Domu omladine Beograda možete prisustvovati finalu Beogradskog autorskog rock festivala (BARF), u organizaciji Udruženja rock muzičara Srbije (URMUS).

Na ovogodišnji festival prijavilo se preko sedamdeset bendova i autora, a u finale su ušli sledeći izvođači: Vila Filozofina, Dot The Eye, Armuši, D Zoo, Gernika, Burning Circle, Transeen, Dž! Dž!, Minjah Crew, Enormna Blajsna i Centurion.

Glasanje publike preko interneta je u toku (kliknite OVDE), a ukupan broj ovih glasova će biti sabran sa glasovima publike na samom koncertu, i izvođač koji dobije najviše glasova dobija Nagradu publike. Takođe, danas ćemo saznati i imena članova žirija koji će odlučivati o pobedniku.

Kao specijalni gost festivala nastupiće sastav Feud, koji su proglašeni za „rock iznenađenje godine“ od strane URMUS-a, a u revijalnom delu gledaćemo i slušati The Dibidus (ex Familija), koji su imalinezaboravan nastup na Beer Fest-u.

Podsećamo vas, prva nagrada po odluci stručnog žirija koju obezbeđuje Sokoj iznosi 100 hiljada dinara, druga koju obezbeđuje organizacija za prava izvođača PI 50 hiljada dinara, a Nagrada publike biće 25 sati snimanja u muzičkom studiju P3 u Beogradu.

Koncert počinje u 20 časova u sali „Amerikana“, a ulaznice koje će biti u prodaji sutra od 19 časova možete nabaviti po ceni od 200 dinara.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano