Festivali

07.05.2013.

EXIT: Za 4 kupljene karte, peta je potpuno besplatna EXIT
foto: EXIT PR Photo
EXIT: Za 4 kupljene karte, peta je potpuno besplatna

Okupi ekipu!

EXIT je mesto na koje se ne ide bez ekipe, i to poveće. Zato je ove godine ponovo, na vaš zahtev, a uz podršku mt:s-a pokrenuta promocija koja će trajati do 31. maja a tokom koje za svake četiri kupljene ulaznice petu dobijate potpuno besplatno! I to nije sve! Celo društvo će dobiti i besplatan smeštaj u EXIT kampu!

Važno je da vam kažemo da promocija važi samo za kupovinu petodnevnih ulaznica koje se trenutno prodaju po više nego pristupačnoj ceni od 5.990 dinara. Kompleti karata za EXIT u okviru ove akcije koja nosi naziv „4 = 5“ dostupni su online na adresi  gigstix.com, u Gigs Tix-u u Pariskom magazinu i knjižari Bulevar Books u Novom Sadu, kao i u knjižari Serendipiti u Mirijevskom bulevaru 18c u Beogradu.

Ovogodišnji EXIT obeležiće nastupi brojnih zvezda kao što su: Tom York i Atoms for Peace, Bloc Party, Snoop Dogg, pardon, Snoop Lion, CeeLo Green, Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills, Seth Troxler i mnogi drugi. Ako želite da saznate opširnije o vestima vezanim za EXIT 2013. Jednostavno kliknite OVDE.

Ostavi
komentar

Povezano