Festivali

03.12.2014.

EXIT slavi 15. rođendan EXIT 2015
foto: PR Photo
EXIT slavi 15. rođendan

Počele pripreme za jubilarni spektakl sledeće godine

Sada već čuveni EXIT, jedan od najboljih festivala na svetu sledeće godine slavi jubilarni, 15. rođendan!

Pripreme su već u toku, a organizatori najavljuju da će sledeće izdanje EXIT-a, koje se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi od 9. do 12. jula, biti jedno od najboljih do sada!

Takođe, drugi po redu Sea Dance Festival će se održati na plaži Jaz od 16. do 18. jula, a uskoro možemo očekivati i domaća i strana imena koja će se naći na Rock@EXIT festivalu, za koji je predviđeno da bude predtavljen kao posebna celina!

U petak, 12. decembra, počeće prodaja karata za EXIT – moći ćete da kupite ulaznice za sva 4 dana EXIT-a po ceni od 5490 dinara, a uz to ćete dobiti besplatnu ulaznicu za EXIT avanturu, odnosno Sea Dance festival. Takođe, možete kupiti ulaznice samo za spektakl na Jazu po ceni od 2490 dinara za tri dana, a ukoliko želite da uživate 7 dana na moru u okviru Kampa koji je otvoren od 13. do 20. jula, ulaznicu za isti možete nabaviti po ceni od 2990 dinara!

Budite brzi, jer je broj ulaznica po ovim cenama ograničen, a najbrži koji se budu 12. decembra ulogovali na sajt gigstix.com tačno u 12 časova, moći će da rezervišu do 4 paketa ulaznica po ovim cenama!

 

Ostavi
komentar