Festivali

19.04.2013.

EXIT (R)Evolucija: X-Bass Takeover, lineup SBTRKT
foto: EXIT PR Photo
EXIT (R)Evolucija: X-Bass Takeover, lineup

Program posvećen isključivo bass muzici

Ove godine slavimo deset godina spektakularnog drum & bass programa koji je postao jedan od zaštitnih znakova EXIT Festivala. Na krilima ovog uspeha i jubileja, EXIT ove godine predstavlja nov muzički program pod nazivom X-Bass Takeover koji će biti posveće isključivo bass muzici i u okviru kog će nastupiti neka od trenutno najvećih svetskih imena ovog žanra. Kompletna lista izvođača je upravo objavljena i evo koga će sve publika zainteresovana za ovaj muzički pravac moći da čuje ove godine na Petrovaradinskoj Tvrđavi:   

Chase & Status and RageDiploRudimental Live, SBTRKT (DJ Set), Dismantle & LX One, Feed Me (DJ Set), Redlight, Broke'n'£Nglish, Camo & Krooked (DJ Set) & Dynamite MCWilkinson & VisionObi pridružuju se već potvrđenim nastupima DJ Fresh LIVE, SkiSM, Dub Phizix i MC Strategy, The Prototypes, Brookes Brothers, Inspector Dubplate, kao i Friction i MC Linguistics.

Britanski producenti Chase & Status, smatraju se jednima od najzaslužnijih za to što je drum & bass na globalnom nivou uspeo da, od alternative preraste u mainstream. Upravo su oni publici ponudili nešto sasvim novo u vidu kombinacije moćnih bas linija, “zaraznih” hitova i saradnje sa zvezdama poput Cee Lo Greena i Rihanne.

Pratite nas jer uskoro stižu i nove vesti vezane za EXIT kao i objave preostalih imena koje ćemo slušati i gledati na ovogodišnjem EXIT-u.

Ostavi
komentar

Povezano