Festivali

02.04.2014.

EXIT ovbjavio imena za treće veče na Dance Areni Afrojack
foto: EXIT PR Photo
EXIT ovbjavio imena za treće veče na Dance Areni

Dolaze Afrojack, Maceo Plex, Tiga...

Najomiljenije mesto svih klabera i prema mišljenju mnogih najbolji EXIT-ov stage, Dance Arena, predstavlja line up za treći dan uzbudljivih back2back setova.

Nakon Disclosure Wild Life večeri kojom će EXIT festival i Dance Arena biti otvoreni, kao i specijalne Carl Cox vs Friends večeri, koja nas očekuje u petak, u subotu 12. jula, po prvi put u Srbiji, predstaviće se jedan od najpopularnijih svetskih DJ-eva, ponosni vlasnik Grammy nagrade, čuveni Afrojack! Njemu će se u neverovatnom back2back nastupu pridružiti holandski vunderkid Quintino, a groznicu subotnje večeri na EXIT festivalu upotpuniće Maceo Plex VS Danny Daze, Tiga VS DJ Hell i Heidi VS Kim Aann Foxman!

Afrojack je jedan od najtraženijih elektronskih  izvođača današnjice, a ujedno možda i najuticajniji DJ i EDM producent. Iza sebe ima Grammy nagradu a na Forbs listi najplaćenijih DJ-eva na planeti nalazi se na sedmoj poziciji sa zapanjujućom zaradom od 18 miliona dolara u 2013. godini i to sve sa tek 26 godina!

Maceo Plex VS Danny Daze pronašli su se u zajedničkom porivu da teraju ljude na ples. Kubansko poreklo Maceo Plexa savršeno se uklopilo sa kubanskim uticajima koji su pored italo diska i tehna izuzetno osetni u setovima Danny Daza.

Tiga VS DJ Hell - Tiga, autor planetarnih hitova „Sunglasses an Night“ i „You Gonna Want Me“ veliki je prijatelj festivala i uvek rado viđen gost a ovoga puta će se suočiti  sa vlasnikom etikete International DeeJay Gigolos i jednim od najkreativnijih i najboljih nemačkih didžejeva ikada, velikim DJ Hellom. Ovaj nastup se ne propušta!

Ove godine EXIT će ugostiti i dve izuzetno vredne i neodoljive dame sa zajedničkom ljubavi prema podijumu i haus muzici: Heidi VS Kim Aann Foxman. Kim Ann Foxman je nekima poznatija kao bivša članica sjajnog benda Hercules & Love Affair, ali u proteklih par godina je u potpunosti posvećena nastupima istovremeno se plasirajući kao jedan od najzanimljivijih izvođača na haus sceni.

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Ostavi
komentar

Povezano