Festivali

05.12.2013.

EXIT ostaje u Novom Sadu! EXIT
foto: EXIT PR Photo
EXIT ostaje u Novom Sadu!

Festival na Tvrđavi dobija nastavak na moru

Iako su sinoć i noćas društvene mreže doslovce gorele zbog (dez)informacije da se najveći muzički festival na ovim prostorima EXIT seli iz Novog Sada u Budvu, ispostavilo se da prvi deo ove „vesti“ nije tačan.

Kako smo danas saznali na zvaničnoj konferenciji za medije održanoj u Novom Sadu EXIT će i 2014. godine biti održan na staroj lokaciji na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu a nakon toga će biti nastavljen Sea Dance Festivalom čije mesto održavanja će biti plaže crnogorskog primorja.

Centralni program biće održan na plaži Jaz a planirani su propratni događaji na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru.

Drugim rečima, muzička EXIT Avantura ove godine će trajati punih sedam dana budući da EXIT na Tvrđavi počinje 10. jula i traje do 13. jula a Sea Dance Festival počinje već 15. jula i traje sve do 17. jula.

Za one koji se odluče da posete oba događaja (a mi vam to preporučujemo) organizatori najavljuju organizovan prevoz Party vozom koji će posetioce prevesti direktno iz Novog Sada u Budvu, smeštaj u kampu na Jazu po ceni od oko 25 eura i još mnogo toga.

Regularne cene karata za EXIT festival (u Novom Sadu) biće 11.990 RSD a za Sea Dance Festival u Crnoj Gori 4.490 din.

Naravno, organizatori su za one najodlučnije i najbrže pripremili specijalan popust. Već danas (četvrtak 5.12.) pa sve do 12. decembra u prodaji će biti ulaznice po ceni od svega 4.990 RSD za EXIT na Tvrđavi (što je 60% popusta  u odnosu na regularnu cenu), a oni koji se oduče za paket dobiće u ovom periodu besplatnu kartu za Sea Dance Festival!

Naravno broj promotivnih karata je ograničen tako da bi bilo dobro da požurite.

Što se line up-a tiče, a to nas sve najviše zanima, prva imena možemo očekivati već u narednim danima a organizatori najavljuju najbolji program ikada.

 

Ostavi
komentar
  • 6.12.2013, 12:58h marko - kako ne shvatate da je to ustvari to ..... godinu ili dve ce biti i u Ns i u Bu2 , i na kraju ce ostati u Bu2 .... zbogom EXIT !!!