Festivali

11.01.2018.

EXIT najavio novu eru Dance Arene
foto: Youtube screenshot
EXIT najavio novu eru Dance Arene

U četvrtak nastupaju tehno heroji različitih generacija

Prošlog leta sve oči globalne elektronske muzičke scene bile su usmerene ka novom, spektakularnom izgledu Dance Arene. Nadaleko čuvena bina EXIT festivala tako je proslavila prvih 15 godina postojanja.
 
Ove godine, famozna Arena doneće još inovacija, a predstavljena su i imena nekih ovogodišnjih izvođača! 
 
U četvrtak, 12. jula, dolaze tehno heroji! Pionir i lider globalnog tehno pokreta Richie Hawtin, planetarno najmoćniji par u ovom žanru Adam Beyer i Ida Engberg, apsolutni simbol berlinske tehno scene Ben Klock, zvezda u usponu Amelie Lens, te zvanično najzapaženiji tehno talenat Anastasia Kristensen! Ovogodišnja regionalna podrška na Areni biće svetski proslavljen Splićanin DJ Jock, dok će dosad najveću mašineriju na tvrđavi prvi pokrenuti mladi novosadski tandem Dušan Nikolić i Runy!
                                   
 
EXIT Freedom 2018 čini pet festivala u pet zemalja: EXIT, Festival 84, Sea Star, Revolution i Sea Dance. U toku je praznična akcija gde se uz EXIT ulaznicu po promo ceni od 6.490 dinara (do 15. januara) dobijaju i ulaznice za ostala četiri festivala!
 
Ulaznice se prodaju onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz!
Ostavi
komentar

Povezano