Festivali

18.02.2016.

EXIT Magic: Potvrđeni novi bass izvođači! Sigma
foto: EXIT PR Photo
EXIT Magic: Potvrđeni novi bass izvođači!

Sigma, Congo Natty, Teddy Killerz, Sub Focus...

Vodeće zvezde svetske bass scene potvrdile su svoj dolazak na veliku Exit Avanturu, od Petrovaradina do Jaza! Posle upečatljivog nastupa na Sea Dance festivalu prošlog leta, na Exit dolazi britanski hit duo Sigma, kojima će se na tvrđavi pridružiti i jungle-reggae heroj Congo Natty, ruski trio Teddy Killerz, kanadski bass majstor Rene LaVice i berlinska dama novog rainbow-bass zvuka Sarah Farina! Da na Jazu bude još toplije pobrinuće se apsolutna dnb superzvezda Sub Focus i njegov MC ID, te famozni bristolski duo My Nu Lang koje prati Dread MC.

Sigma su vlasnici kolosalnog hita "Nobody to Love" koji im je doneo dve nominacije za BRIT nagrade. Sarađivali su sa najvećim zvezdama kao što su Elie Goulding, Kanye West, Paloma Faith i Kiezsa, a krajem prošle godine izdali su album "Life" kojim su oduševili i fanove i kritiku.

Drugog dana Exita, publiku će zagrejati fenomenalna Sarah Farina koja stiže sa berlinske DJ scene, a čiji setovi savršeno uklapaju teški bass i futuristički ritam sa izletima u R&B i UK Funk. Sarah ovaj stil kratko i jasno opisuje terminom rainbow-bass (bas u duginim bojama).

Na glavnu binu 8. jula nam stiže i londonski džangl pionir Congo Natty poznatiji kao Rebel MC. Njegov prepoznatljiv zvuk je mešavina pop-repa uz primese hip hopa, dens muzike i regea.

U subotu, 9. jula na glavnoj bini, magiju pred svitanje pokrenuće čuveni kanadski drum'n'bass producent Rene LaVice. Jedna od najbolje čuvanih tajni Toronta i najtraženiji DJ severnoameričke scene privukao je pažnju velikana sa BBC radija, a posebno ga je prepoznao najveći i višestruko nagrađivani producent Andy C, zvezda ovogodišnjeg Sea Dance festival.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Andy C, Anti-Flag, At the Gates, Cock Sparrer, Disciples, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Mind Against, Modestep - DJ Set, Sigma DJ Set, Sub Focus & ID - DJ Set, Wilkinson – DJ Set Feat. MC Ad-Apt, Zomboy, Antigone, Borghesia, Congo Natty, DJ Hype, Dub Pistols, Feder, Francois X, Ivy Lab, Kensington, Ms. Dynamite, My Nu Leng & Dread MC, Rene Lavice, Sam Feldt, Sarah Farina, Shlømo, Sub Zero, Teddy Killerz i Tommy Four Seven.

Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 5.990, odnosno 3.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo 6.990 dinara, što je ušteda od 60% u odnosu na finalnu cenu! Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te lanac prodavnica Corner Shop. I ove godine ljubitelji Exit Avanture imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ovim cenama i da ih otplaćuju na rate sve do 30. juna!

U toku je i prodaja povlašćenih ulaznica za srednjoškolce i studente po cenama od 5.999 dinara za Exit Avanturu, te 5.499 dinara za Exit festival, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix uz validnu đačku knjižicu ili indeks.

Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu.

Ostavi
komentar

Povezano