Festivali

27.05.2016.

EXIT ima iznenađenje za vas! rEVOLUTION festival
foto: rEVOLUTION PR photo
EXIT ima iznenađenje za vas!

Vode vas na rEVOLUTION festival u Temišvaru

Dvodnevni rEVOLUTION festival u Temišvaru održava se u parku Village Museum, u petak 3. i u subotu 4. juna.

Program predvodi čuvena holivudska glumica i pevačica, Juliette Lewis sa svojim bendom The Licks, britanski alternativni rok heroji Skunk Anansie i britanska progressive house legenda John Digweed. Videćemo i predvodnike skate punk i crossover trash žanra Suicidal Tendencies, kao i DJ Maxim-a iz The Prodigy. Dvodnevni paket ulaznica za rEVOLUTION festival dostupan je po ceni od 2.999 dinara na prodajnim mestima Gigstixa, kao i putem Gigstix.com.

Međutim, EXIT ima iznenađenje za vas! Ukoliko ste kupili karte za ovogodišnji EXIT festival i EXIT Avanturu možete se do 30. maja registrovati putem svog naloga na gigstix.com i dobićete karte za rEVOLUTION festival na poklon!

Park Village Museum biće pretvoren u muzičko-umetničku platformu za sve koji vole avanture, uzbuđenja i dobru zabavu. Pored glavne bine, Guru Stage, rEVOLUTION Festival ima preko šest različitih muzičkih zona. Idealno mesto za sve ljubitelje jakih bitova je jedinstvena Electric Apex bina. Xtreme Music bina donosi eksplozivne rifove bez kompromisa, kao i alternativni pristup rocku, hardcore, hevi metal, pank i ostalim ekstremnim muzičkim stilovima. Jedna od najcenjenijih bina rEVOLUTION festivala je Zion Love gde vas, nakon zalaska sunca, čekaju hip hop, rege, R’n’B, dancehall, kao i drum’n’bass. Ukoliko se umorite, i potrebno vam je malo opuštajućeg latino ritma, pronaći ćete ga na Cubalkan stejdžu.

Exit Tim je organizovao i prevoz iz Novog Sada, Beograda, Zrenjanina i Vršca, po ceni od 15 evra za kartu u jednom pravcu i 20 evra za povratnu kartu, koju možete kupiti ovde

Ostavi
komentar

Povezano