Festivali

12.07.2014.

EXIT: Drugi dan obeležili Gloria Gaynor i Rudimental Rudimental
foto: EXIT PR Photo
EXIT: Drugi dan obeležili Gloria Gaynor i Rudimental

Danas bez kiše!

I pored toga što je drugi dan EXIT-a obeležila dosadna kiša koja je povremeno prelaziča u jake pljuskove, preko 40.000 ljudi spremno je prihvatilo izazov prirode dokazujući da se EXITove večeri sa kišom uvek najviše pamte, a dupke pune bine širom tvrđave pokazale su da se EXIT publika ne plaši ničega!

Nakon što je Đule Van Gog svojim žestokim rokenrol zvukom rasterao oblake, glavnu binu preuzela je legendarna diva, disko kraljica Gloria Gaynor koja je objasnila zbog čega se disko prethodne godine vratio na svetsku muzičku scenu na velika vrata.

Nakon njenog nastupa, pred prepunom glavnom binom nastupio je furiozni Rudimental, čiji će koncert ostati zabeležen kao jedan od najbolji u istoriji EXITa. Momci i devojke iz Velike Britanije zapalili su publiku svojom nezaustavljivom energijom, izazivajući potpunu euforiju tokom izvođenja, po izboru publike, najvećeg hita ovogodišnjeg EXIT festivala, “Waiting All Night”.

Večeras nas na glavnoj bini očekuje nastup brit pop legende Damona Albarna, koji će predstaviti svoj novi projekat, ali i izabrane pesme iz svoje muzičke karijere sa sastavima Blur i Gorillaz. Glavnu binu prodrmaće i kralj dabstepa i jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu, famozni Skrillex.

Na m:ts Dance Areni nastupiće car EDM-a i jedan od najaktuelnijih elektronskih izvođača današnjice Afrojack, u back to back setu sa sunarodnikom Quintinom, a na najboljem evropskom densfloru pridružiće im se i neuobičajeni ekskluzivni back to back nastup Tiga vs DJ Hell.

Huawei Fusion bina predstaviće novozelandske muzičke gigante Shapeshifter, kao i regionalne heroje Bombaj štampu i Rundek Cargo Trio, dok će na Explosivu nastupiti legendarni punk bend, 7 Seconds!

Prognoza za večeras je - vedro i toplije!

Ostavi
komentar