Festivali

01.07.2014.

EXIT 2014: Klupska energija na festivalu Urban Bug EXIT 2013
foto: EXIT PR Photo
EXIT 2014: Klupska energija na festivalu

Gaia eXperiment Trance Stage i Urban Bug Stage

Dan početka jednog od najvećih svetskih festivala je sve bliži, a EXIT, kao i uvek, nudi zabavu za slušaocima raznih žanrova! Ove godine, ljubitelji strobova i elektronskih melodija, uživaće na Gaia eXperiment Trance Stage-u i Urban Bug Stage-u!

Domaći i strani izvođači, predstavnici trance scene, koji godinama unazad organizuju sjajne nastupe po zemlji i regionu, nastupiće tokom četiri festivalska dana u okviru Gaia eXperiment Trance Stage-a, a posebno se radujemo nastupu britnanskog producenta Chrisa Hansona u sklopu Touch Tone Live, poslednjeg dana festivala.

Urban Bug Stage, iznad Dance Arene, će okupiti 82 izvođača iz Srbije, regiona i Barselone, i tokom četiri festivalska dana, publika će biti u prilici da uživa u fenomenalnim „back to back“ nastupima!

Zbog velikog interesovanje za EXIT avanturu, ulaznice za festivale po povlašćenim cenama biće u prodaji do četvrtka, 3. jula u ponoć. Nakon toga, cena ulaznice za EXIT iznosiće 6.990 dinara, a za EXIT avanturu (EXIT+ SEA DANCE) 7.990 dinara, dok će dnevne ulaznice biti dostupne po ceni od 2.990 dinTakođe, do 3. jula u ponoć važiće i specijalni popust za srednjoškolce i studente. Požuri i nabavi ulaznice po aktuelnim promo cenama!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano