Festivali

08.07.2013.

EXIT 2013: Još novih imena EXIT, Dance Arena
foto: EXIT PR Photo
EXIT 2013: Još novih imena

Dance arena - nikad bolji line up

Pored dokazanih veterana, na predstojećem Exit-u slušaćemo i neke nove ljude koje vam ovom prilikom predstvaljamo!

Kerri ''Kaoz'' Chandler je odrastao u jazz porodici i od devedestih godina dobija status ikone i istinskog pionira house muzike, postajući prepoznatljiv po četiri-četvrtinskom taktu i korišćenju soul zvuka!

Guti je jedan od najzanimljivijih i najkreativnijih producenata južnoameričke house scene! Ovaj Argentinac, koji ima status zvezde u svojoj zemlji, je rođen u muzičkoj porodici pijanista i saksofonista, a i sam poseduje klasično jazz obrazovanje! On će imati live nastup na Dance Areni, a njegovu muziku možete čuti i na plejlistama Carl Cox-a, Ricardo Villalobos-a, Loco Dice-a i mnogih drugih!

Scuba će nastupiti u interesantnom back2back setu sa George Fitzgerald-om, pošto nije u mogućnosti, zbog tehničkih problema, da nastupi live 14. jula, kako je bilo planirano!

Što se tiče predstavnika „srpske škole“ nastupaju neizostavni Dejan Milićević i Marko Milosavljević, ali zajedno sa debitantkinjom Leom Dobričić, u takozvanom back2back2back setu! Lea je prikazala svoj talenat na Burn Studios Residency takmičenju, nakon čega je osvojila rezidenturu u čuvenom Privilege-u na Ibici!

Ne smete propustiti ni nastup simbola house muzike jugoistočne Evrope, Marka Nastića, uz koga ćemo i ovde godine dočekati izlazak sunca na Dance Areni i tradicionalno je zatvoriti, ali ćete uživati i u nastupima drugih izvođača poput Otto von Disko-a, Klaus-a, Sly-a, Somesan Adrian-a, Speedy-a, Fanatik-a, Schwabe,X – Coast-a i drugih!

Dođite da zajedno sprovedemo Exit RE:volucuju! Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano