Festivali

25.05.2013.

Exit 2013. dolazi David Guetta David Guetta
foto: EXIT PR Photo
Exit 2013. dolazi David Guetta

Najveća žurka je kao i uvek na Dance Areni

Jedan od najpoznatijih DJ-eva i producenata na svetu opet gostuje u Srbiji, što znači još jedan razlog više da na vreme nabavite kartu i u junu se uputite u pravcu Novog Sada, jer David Guetta poručuje da se spremimo za show kakav još do sada nismo videli!

Guetta je postepeno razvijao svoju karijeru, od ranih devedestih, kada je radio kao DJ po francuskim klubovima, pa sve do sada, kada je postao jedno od najtraženijih imena, ne samo DJ scene, već i muzičke industrije u globalu. Prvi studijski album pod nazivom „Just a Little More Love“ je izbacio 2002. godine, ali je planetarno postao poznat albumom „One Love“ na kom su gostovali Akon, Rihanna kao i bivša članica Destiny's Child Kelly Rowland, sa kojom je uradio megapopularni hit „When Love Takes Over“!

Od tada, Guetta je nezaustavljiv! Izbacio još jedan album („Nothing but the Beat“), saradjivao sa mnogim poznatim imenima kao što su Flo Rida, Nicky Minaj, Ludacris, Taio Cruz, Jennifer Hudson, Sia i drugi, nastupao širom planete, osnovao izdavačku kuću Jack Black Records, osvojio brojne nagrade (Grammy Awards, MTV Europe Music Awards,  WorldMusicAwardsidruge), a njegovi hitovi su premašili brojku od dve milijarde pregleda online!

Karen Young, programski direktor Dance Arene, izjavila je da njegovu ovogodišnju turneju prati do sada nevidjena audioivizuelna produkcija, zbog koje će Dance Arena doživeti pravu revoluciju! 

Jedva čekamo!

Ostavi
komentar

Povezano