Festivali

09.05.2014.

Example LIVE na glavnoj bini Sea Dance festivala Example
foto: EXIT PR Photo
Example LIVE na glavnoj bini Sea Dance festivala

Glavna bina Sea Dance festivala u sredu, 16. jula ugostiće omiljeni X-Bass program Exita, koji se realizuje u saradnji sa čuvenim UKF-om. Zvezda drugog dana Sea Dance festivala biće ni manje ni više nego EXAMPLE live!

Elliot John Gleave aka EXAMPLE, tekstopisac, pevač i reper, jedan je od najpopularnijih izvođača britanske scene, ali i jedan od retkih elektronskih producenata koji rasprodaje muzičke arene! Njegov planetarni hit „Changed the way you kiss me“ obeležio je 2011. godinu, kada je osvojio mnogobrojne svetske top liste. Od tada je Example redovan gost najvećih svetskih festivala!

Elliot će predstaviti publici Sea Dance festivala svoj energični nastup o kome će se sigurno pričati, ali i njegov peti studijski album „Live Life Living“ koji izlazi u junu ove godine, te će publika na plaži Jaz imati priliku da među prvima na svetu čuje novi album uživo.

Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstaviće savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, otpočinje 11. juna na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu 10-13. jula na EXIT festivalu, nakon čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu. Do sada najavljeni izvođači za Sea Dance festival su Jamiroquai i Example LIVE.

Ostavi
komentar