Festivali

19.01.2016.

Ellie Goulding dolazi na EXIT! Ellie Goulding
foto: EXIT PR Photo
Ellie Goulding dolazi na EXIT!

Svetska megazvezda na otvaranju festivala 7. jula na Petrovaradinu

POP zvezda Ellie Goulding upravo je potvrdila svoj dolazak u Srbiju i nastup 7. na svečanom otvaranju ovogodišnjeg Exit festivala koje je zakazano za 7. jul.

 Sa preko 17 prestižnih nagrada, multiplatinastim tiražima i tri milijarde Youtube pregleda, 27-godišnja pevačica smatra se za jednu od najpopularnijih ženskih izvođača današnjice uz Taylor Swift, Adele i Rihanu.

Ellie je poznata po širokoj listi saradnika gde se posebno izdvaja Calvin Harris, a njihovi megahitovi "I Need Your Love" i "Outside" poharali su svetske top liste. Nakon što su mediji spekulisali da su u vezi, Ellie ih je demantovala spojivši Harrisa sa sa svojom najboljom prijateljicom - Taylor Swift! Pažnju medija je privukla i njena prvo studijska, ali ovog puta i privatna veza sa Skrillexom, koju ipak nisu održali zbog sopstvenih turneja. Fanovi elektronike slušali su Ellie u kompoziciji Mathewa Herberta iz filma "Life in a Day", a još jedan veliki producent Junkie XL, za nju je komponovao nekoliko vodećih pesama iz filma "Divergent". Pesma "Beating Heart" obeležila je čuveni filmski serijal "The Hunger Games", dok je sam vrh holivudske muzike dostigla vodećom pesmom iz filma "50 Shades of Gray", čiji spot je jedan od 30 najgledanijih u istoriji.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Pored Ellie Goulding, nastupe su već potvrdili Wiz Khalifa, Bastille, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Zomboy, Wilkinson, Ms. Dynamite, Dub Pistols, Kensington, Feder, Sam Feldt, DJ Hype, Andy C, Modestep, Ivy Lab, Sub Zero, Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.

Ulaznice za Exit prodaju se po ceni od 5.990, a Sea Dance od 3.990 dinara, dok cela Exit Avanturu košta samo 6.990 dinara, što je ušteda od 60% u odnosu na finalnu cenu. Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te lanac prodavnica Corner Shop. Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu, uz dodatne opcije za prevoz iz Beograda, Niša i Novog Sada.

Ostavi
komentar

Povezano