Festivali

12.12.2012.

Elements festival u slavu apokalipse 21.12.2012. Elements Festival
foto: www.elementsfestivals.com
Elements festival u slavu apokalipse 21.12.2012.

Do sada neviđen spektakl u Kombank Areni

Prema majanskom proročanstvu 21.12.2012. nastupiće smak sveta. Verovali ili ne, sumnjali ili ne, plašili se i strepeli ili ne, morate priznati da ste čuli za ovo i da vam približavanje ovog datuma makar malo golica maštu. Neki će ovaj dan provesti u skloništu, većina kao i svaki drugi dan a oni najpametniji uputiće se na jednu od brojnih žurki koje se ovim povodom organizuju po celom gradu.

Sigurno najbolja među njima biće Elements festival u Kombank Areni. Organizatori kažu da im je želja i cilj da podignu standarde kad je u pitanju organizovanje ovakvih spektakala a za njih 21.12.2012. ne predstavlja kraj već početak nekog novog i lepšeg sveta. Ambiciozno mora se priznati, ali i primaljujuće. Naročito kad znate i sledeće:

-Spektakl u Kombank Areni samo je prvi u nizu planiranih

-Elements koristi najbolju i najspektakularniju tehnologiju ikad viđenu na našim prostorima

-Scenografija se radi u saradnju sa holandskom kompanijom Air Works koja je izmeđuostalog radila scenografiju za otvaranje Olimpijskih igara u Londonu. Scenografija je u obliku krila širine čak 50 metara!

-Prostor unutar Arene specijalno je adaptiran za ovu priliku i izgledaće kao ogroman klub. Dance floor biće podeljen u tri zone 1. Earth Front, 2. Earth Back i 3. Fire (fun pit)

-Očekuje se više od 10.000 ljudi!

I na kraju ono najvažnije - zapanjujuće dobar LINE UP: Felix da Housecat, američki DJ i producent trenutno jedan od najznačajnijih elekro inovatora, DJ Funkerman, holandski DJ i jedan od osnivača producentske kuće Flamingo records, Tara McDonald, prelepa hitmejkerka iz Britanije, Mitch Crown, poznatiji kao MC Crown, jedan od najboljihih holandskih DJ-eva, Jaz Von D, jedan od najmlađih holandskih muzičkih talenata, The Beatsheakers, domaći DJ dvojac kog čine Ivan Gojković i Nenad Kosovac, Groovyman, poznati beogradski DJ, DJ Pookie, verovatno najbolji DJ na našim prostorima, Bojana Stamenov, devojka sa jednim od najboljih vokala koje ste ikada čuli i kao da sve ovo nije dosta i gost iznenađenja koji će uskoro biti otkriven.

Organizator ovog vrhunskog spektakla je Sky Music. Cene karata su 1490, 1990 i 2490 dinara za Dance Floor i 3999 dinara za VIP Platforme. Gentlemans Choice je 4990 dinara a Top Hill Premium i VIP Platforma 6000. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Kombank Arene i SkyMusica.

 

Ostavi
komentar

Povezano