Festivali

17.12.2014.

Elemental u Božidarcu u utorak 23. decembra Elemental
foto: Aleksandar Zec
Elemental u Božidarcu u utorak 23. decembra

Koncert u okviru završne manifestacije festivala "Mesec ljudskih prava"

Zahvaljujući Inicijativi mladih za ljudska prava i Vračar Rocks festivalu, festival ,,Mesec ljudskih prava” završiće se spektakularnim koncertom u Centru za kulturu Božidarac – u kultnom kulturnom jezgru poznatom po negovanju različitosti i ljudskih sloboda!

U utorak, 23. decembra, u Božidarcu će veliki beogradski koncert održati hrvatska koncertna atrakcija, grupa Elemental, bend koji ne poznaje ni granice ni ograničenja, i koji društveno angažovanim tekstovima ukazuje na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima, ujedno ističući potrebu za njihovim rešavanjem. Publiku će za nastup Elementala zagrejati naši sugrađani - White City Massive.

Program će početi već u 19 časova kada će u Božidarcu biti održana konstruktivna debata na temu položaja omladine u regionu uz razmenu iskustava mladih iz Srbije i Hrvatske, a u kojoj će učestvovati i Marko Šelić Marčelo, a u 20 časova će u koncertnoj sali biti održan i koncert grupe Elemental i White City Massive!

Ulaznice za koncert neće biti u slobodnoj prodaji, već će biti podeljene putem facebook strana Youth Initiative for Human Rights i Festival "Vračar Rocks"! 

Ostavi
komentar