Festivali

20.11.2013.

"Eksplozija leda": Dolazi nam i Julian Jordan Julian Jordan
foto: PR Photo
"Eksplozija leda": Dolazi nam i Julian Jordan

Još jedno iznenađenje organizatora

Na žurci Serbia Wonderland „Poglavlje jedan: Eksplozija leda“, pored sjajnih Eddie-a Halliewell-a i Max-a Graham-a, imaćete priliku da vidite i čujete Julian-a Jordan-a, svetsku senzaciju elektronske scene, koji ima samo sedamnaest godina!

Jordan je deo ekipe „Spinnin'“, koja je prepoznala njegov talenat posle hita „Rock Steady“, nakon čega je dobio i podršku velikih imena poput Hardwell-a, Tiesta, Nicky-a Romera, Sandera Van Doorn-a i drugih! Julian je do sada nastupao na skoro svim svetski poznatim festivalima i u klubovima, i imaćemo konačno priliku da čujemo njegov inovativan zvuk, sjajne „dropove“ i kvalitetnu produkciju!

Takođe je objavljeno jedno od imena koje ćemo slušati tokom Serbia Wonderland „Poglavlje Dva“Simon Patterson, iza koga takođe stoji izdavačka kuća „Spinnin'“. Ovaj momak, koji odlično pravi hitove za „masovnu konzumaciju“ i istovremeno zadržava kredibilitet i kod underground publike, prirediće pravi spektakl – zato na vreme nabavite ulaznice, koje će u prodaju biti puštene sledeće nedelje. Za ovu žurku najavljuju se i izvođači sa svetske Top 50 liste vodećih DJ-eva!

Ulaznice za Serbia Wonderland „Poglavlje jedan: Eksplozija leda“ 7.12. možete nabaviti po ceni od 890 dinara (preko sajtova eventim.rs ili jungletribe.com), do 23. novembra, kada se završava promo period, posle čega će cena karata iznositi 1190 dinara!

Požurite!

Ostavi
komentar