Festivali

02.08.2013.

Dubioza Kolektiv otvorili Guarana Love Fest Love Fest 2013, otvaranje, Dubioza Kolektiv
foto: www.lovefest.rs
Dubioza Kolektiv otvorili Guarana Love Fest

Pompezno pred preko 4 hiljade ljudi

U prelepom ambijentu čuvene Letnje pozornice u Vrnjačkoj Banji sinoć je počeo sedmi Guarana Lovefest. Više od 4000 ljudi provodilo se uz najveće zvezde večeri bend Dubiozu Kolektiv.

Na bini koja se scenografijom u potpunosti izdvaja od bilo čega što je do sada napravljeno u Srbiji, prva je nastupila banjska grupa Armuši. Posle njih svoj melodični nastup imala je grupa Stray Dogg, dok je ZAA energičnom svirkom razdrmala i zagrejala publiku za najveći spektakl večeri.

Nesumnjivo najveće zvezde večeri bili su momci iz benda Dubioza Kolektiv koji su spektakularnim vatrometom započeli svoj nastup nešto iza ponoći. Publika je gotovo u glas pevala hitove poput pesama „Kokuz“, „Vratiće se Valter“, „Kažu“, „Blam“ i „USA“.

Posle bisa i ovacija brojnih fanova bend se zahvalio svima na predivnoj noći, a program je nastavljen setom di-džeja Jana Nemečeka. 

Prve festivalske večeri program na Energy stage-u otvorio je di-džej duo BluDeep Nights. Posle njih nastupio je talentovani Nemanja Krstić i publiku zagrejao za dvojac Desos&Storm. Veseli Danci uživali su sa brojnom publikom. Posle njih di-džej pult preuzeo je Gitchell Moore, koji je držao sve ljude na nogama do ranih jutarnjih sati.

Kristofer Ruder, kanadski putopisac i dokumentarista sinoć je svečano otvorio program na Pringles Cinema zoni. On je istakao da se u Srbiju uvek rado vraća jer ga osim prelepe prirode uvek privuku srdačni ljudi. 

Večeras od 22h nastupa Darius Syrossian a od 2am na binu izlazi čuveni Carl Craig. Dakle, ako ste bilo gde u blizini Vrnjačke Banje, častite sebe sjajnim provodom večeras. Za kompletan program i satnicu, posetite sajt Love Festa klikom OVDE.

Ostavi
komentar

Povezano