Festivali

13.07.2016.

Družili smo se sa Atheist Rap-om Atheist Rap
foto: Facebook photo
Družili smo se sa Atheist Rap-om

U susret Šabačkom Letnjem festivalu

Šabački Letnji festival se održava od 29. do 31. jula. Da bi prekratili čekanje, odlučili smo da malo porazgovaramo sa izvođačima koji će ove godine nastupati. Sa nama je ovog puta razgovarao Aleksandar Popov, poznatiji kao dr Pop, iz pank-rok benda Atheist Rap. Priznao nam je šta najviše vole kod Šabačkog Letnjeg festivala, kao i koju seriju moramo da gledamo ovog leta.

MjuzNews: U moru letnjih festivala šta izdvaja Šabački Letnji festival? Koje asocijacije vezujete za njega?

POP: ŠLF ili Šabački Letnji Festival volimo iz više razloga, a to su: na otvorenom je, u lepom ambijentu, puno drugara i kolega sa kojima volimo da se sretnemo, nije daleko od NS, odličan izbor izvođača, biće kvalitetan razglas i jednom rečju – dobar provod je zagarantovan.

MjuzNews: Kako će izgledati vaš nastup na ovogodišnjem Šabačkom Letnjem festivalu i da li spremate nešto specijalno ovim povodom?

POP: E, to će biti nastup koji ste/smo čekali, ihaj…. Dva dobra poluvremena žustre i krajnje angažovane igre, samo bez pauze, puno šansi i efektnih poteza. Planiramo da izvedemo i obradu dobrog starog hita jednog od najznačajnijih autora sa ovih prostora, prilagođenu nama samima, a ko bude došao na ŠLF videće i čuti uživo o čemu se radi.

MjuzNews: Čiji nastup nećete propustiti na Šabačkom ove godine?

POP: Pomoć prijatelja Guglete moram zatražiti…Neću sigurno propustiti nastupe bendova koji isto veče sviraju s nama, ove od prvog dana nećemo moći posmatrati jer smo u Puli od 27.07. do samog dolaska u Šabac. Kaže Gugleta da ću u nedelju moći videti Kofein i Siempre Peligroso, Marčela i Hladno Pivo pod uslovom da se ne ušikam jako prethodnog dana, što bi zamene kad je Šabac u pitanju bio težak presedan.

MjuzNews: Koje Vam je omiljeno „sklonište od sunca“ ovog leta i šta je nešto što ritualno ponavljate svakog leta bez izuzetka?

POP: Nemam se vremena razboleti od štetnog uticaja sunca, te kad nisam u Fruškoj Gori ili na Pejićevim Salašima na probi, sedim u debelom ladu dnevne sobe gledajući fantastičnu mađarsku seriju "Lagodan Život" (Aranji Elet) koju toplo preporučujem svima koji vataju HBO ili se snalaze pred monitorom svog najboljeg druga.

MjuzNews: Koju pesmu vrtite na repeat ovih dana?

POP: Policija od Zostera. Nije najnovija, al' tek sam ih nedavno “provalio", i Gone Fishing od Deep Steady. Ova je nova, ispod čekića, sve pohvale za mlade mi sugrađane.

Karte za Šabački Letnji festival možete kupiti preko Eventima, Gigstixa i DD Tickets-a

Ostavi
komentar

Povezano