Festivali

15.08.2013.

Drugo veče Beer Festa Belgrade Beer Fest, prvo veče
foto: Aleksandar Zec
Drugo veče Beer Festa

Riblja Čorba, Feud, Generacija 5...

Jedanaesti po redu Belgrade Beer Fest je počeo!

Svirkom koja je počela sinoć oko 18h, sastav Ućuti Pas (pobednik nedavno održanog Belgrade Demo Festa) je praktično otvorio ovogodišnje izdanje najvećeg besplatnog muzičkog događaja u regionu. Već tradicionalno, prve večeri je nastupio i Zvonko Bogdan a vrhunac večeri je bio tokom nastupa sjajnog Massima Savića kog domoća publika jednostavno obožava a kome je ovo bio prvi nastup na BBF-u. Uz Atomsko Sklonište, Ramba Amadeusa, Bad Copy i Sunshine đuskalo se do zore a pivo se točilo u ogromnim količinama.

Večeras, (četvrtak, 15. avgust) čast da zagreje atmosferu ima rock sastav iz Petrovca na Mlavi (finalista ovogodišnjeg Belgrade Demo Festa) Meda, Vuk i Sandokan. Slede Brigand, Sirova Koža i gosti iz Hrvatske Osmi Putnik a oko 21h na binu izlaze zvezde večeri, čuvena, legendarna Riblja Čorba.

Feud je od 22:30 a Alen Islamović & kad bi bio bijelo dugme od 23:30. Veče, jednočasovnom svirkom koja će startovati u 1 posle ponoći, zatvara Generacija 5.

Napominjemo vam da imate u vidu da će za vreme trajanja festivala (od 14. do 19. avgusta), od 18 do 04 sata za saobraćaj biti zatvorene: ulica Ušće na delu od Poslovnog centra “Ušće” do Bulevara Nikole Tesle, uključujući  i deo pored Dunava, kao i Bulevar Nikole Tesle, na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta.

Svi posetioci festivala koji koriste gradski prevoz, moći će da se prevezu besplatnim linijama koje su obezbedili Heineken kompanija i GSP Beograd. Autobusi sa ovih linija kretaće svake večeri od 23.30 na sat vremena ka Slaviji, Trgu Republike, Glavnoj železničkoj stanici i Opštini Novi Beograd. Tačna mesta stajališta, i vreme polaska autobusa nalaze se na sajtu belgradebeerfest.com.

 

Ostavi
komentar

Povezano