Festivali

13.02.2014.

Disclosure dolazi na EXIT! Disclosure
foto: EXIT PR Photo
Disclosure dolazi na EXIT!

Čuveni britanski dvojac donosi Wild Life na Dance Arenu

Povodom 15. izdanja EXIT festivala, Dance Arena 2014. predstaviće back to back koncept DJ nastupa, koji je pre pet godina zapalio Dance Arenu, čega se posetioci EXIT festivala 2009. dobro sećaju!

Hedlajneri vodećih svetskih festivala, proglašeni za najbolji novi elektronski sastav u 2013. godini, britanski dvojac Disclosure dolaze u Srbiju sa specijalnim šouom nazvanim Wild Life, predstavljenim u javnosti pre svega nedelju dana.

Wild Life, veče sastava Disclosure i njihovih muzičkih prijatelja i izvođača koje vole, na Dance Areni će, pored seta Disclosure Live, koji važi za jedan od najboljih live nastupa u svetu elektronske muzike, predstaviti i b2b nastupe Carl Craig vs Green Velvet, Dusky vs Paul Woolford, kao i Jackmaster & Oneman present Can U Dance!

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE FESTIVAL od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Ostavi
komentar

Povezano