Festivali

16.11.2013.

Demo Masters 2 u DOB-u u nedelju 17.11. Dom Omladine Beograd
Demo Masters 2 u DOB-u u nedelju 17.11.

Prijave i dalje traju, zato požurite!

U nedelju, 17. novembra, u klubu Doma omladine Beograda, održače se Demo Masters 2, na kome će se opet birati 3 benda za prolazak dalje!

Prvi Demo Masters je održan 10. novembra, i na osnovu glasanja žirija još ćemo videti bendove Salvation Zero i Enormna Blajsna, a glasovima publike dalje je prošao sastav Kasirke! Na koncertu koji nam predstoji, predstaviće se novih 6 bendova – Sinnermen, Yox, Gorki Greh, Orest, Vrane kamene i Zvučni zid! Kao specijalni gost nastupiće beogradski hard-rock bend Ikarus!

Samo tri benda prolazi u dalje takmičenje a glasaju i žiri i publika, ali i bendovi po principu 3-2-1 glas, s tim što glas ne mogu dati sebi! Finale takmičenja je predviđeno u maju, kada će biti proglašeni pobednici, kojima slede brojne nagrade, između ostalog i nastup na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa „Koncerti na zidiću“ Doma omladine Beograda.

Inače, Demo Masters je, kao najdugovečnije takmičenje namenjeno neafirmisanim bendovima, vraćeno u program Doma omladine Beograda, kao prvu i veoma posebnu najavu proslave 50 godina Doma omladine Beograda, koja će biti sledeće godine! Demo Masters je urađen u koprodukciji sa Vladimirom Jankovićem Džetom, rodonačelnikom ove manifestacije.

Prijave za Demo Masters i dalje traju, pa ako imate autorski ili tribute bend, i svirate rock ili metal žanrove, pošaljite mail na demo.masters@hotmail.com, a u prijavi napišite naziv benda, mesto iz koga dolazite, žanr koji svirate, kontakt telefon i dostavite audio (ili video) snimak.

Koncert u nedelju počinje u 20 časova, a ulaz je 100 dinara!

Vidimo se!

Ostavi
komentar