Festivali

07.10.2014.

Del Arno Band otvara četvrtu Vračar Rocks sezonu Del Arno Band
foto: PR Photo
Del Arno Band otvara četvrtu Vračar Rocks sezonu

Vračar Rocks festival 18. oktobra otvara novu, četvrtu sezonu!

U prethodne tri, za 120 koncertnih večeri, kroz festival usidren u srcu Vračara prošlo je više od 350 bendova a nova sezona startuje koncertom koji publika Božidarca do sada nije bila u prilici da vidi.

U subotu, 18. oktobra, sa početkom u 20h, u Radoslava Grujića 3 nastupiće prvi autorski reggae sastav bivše Jugoslavije - Del Arno Band!

Ne samo da do sada nisu nastupali na Vračar Rocks festivalu, već DAB nisu održali samostalni koncert u Beogradu pune četiri godine!

Bend privodi kraju rad na novom albumu, te će pred Beograđanima prvi put uživo izvesti singl ,,Horoskop", sasvim novu pesmu ,,Ljut sam", ali i neke od hitova koje dugo nisu uvrstili na svoj repertoar, a koje su osvežili novim aranžmanima.

Bend predvođen Jovanom i Vladanom Matićem se odlučio da dugoočekivani samostalni koncert održi upravo na Vračar Rocks festivalu kao jednom od poslednjih prestoničkih bastiona koji oživljava domaću scenu, podstiče muzičko stvaralaštvo i gde mladi bendovi imaju priliku da se predstave publici.

Ulaznice za otvaranje četvrte sezone Vračar Rocks festivala i koncert Del Arno Band-a mogu da se nabave po ceni od 500 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

Po otvaranju sezone Vračar Rocks festival će nastaviti da se održava svakog petka, a već 24. oktobra nas očekuje koncert sve popularnijeg sastava Ničim izazvan.

Ostavi
komentar

Povezano