Festivali

08.05.2015.

Dejan Petrović Big Band zatvara Mikser festival Dejan Petrović Big Band
foto: PR Photo
Dejan Petrović Big Band zatvara Mikser festival

Dobro nam znani okrestar nastupa 7. juna

Kao što već znate, sedmi po redu Mikser festival održava se od 3. do 7. juna u Savamali, a poslednjeg dana festa nastupiće Dejan Petrović Big Band!

Ovogodišnji festival se održava pod sloganom „Neizdrž“, sa ciljem da, uz učešće preko 1000 stavralaca iz zemlje, regiona i sveta, ukaže na društveni potencijal kreativnog stavaralaštva.

Dejan Petrović je već dobro poznat sprsko publici, a u međuvremenu je postao omiljen i publici širom planete, gde je do sada nastupao sa svojim okrestrom. Orkestar Dejana Petrovića postoji od 1996. godine, a njegov osnivač i mentor je bio Mića Petrović, legenda srpske trubačke scene.

Dejan Petrović Big Band će nastupiti na otvorenom stejdžu Mikser festivala u Mostarskoj 5, a pored njega iste večeri će nastupati i jedan specijal gost, čije ime će biti poznato nakon 10. maja.

Ulaznice za poslednji dan Mikser Festivala dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 1000 dinara. Komplet ulaznica za svih pet dana festivala mogu se nabaviti po ceni od 2500 dinara, dok će od 10. maja cena biti 3000 dinara.

 

 

Ostavi
komentar

Povezano