Festivali

14.04.2014.

Deca loših muzičara na Supernaturalu Deca Loših Muzičara
foto: PR Photo
Deca loših muzičara na Supernaturalu

Kultni beogradski sastav Deca Loših muzičara nastupiće premijerno na osmom po redu Supernatural festivalu koji se održava 27. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu.

Deca loših muzičara su bili jedan od najpopularnijih rok bendova tokom devedesetih godina. Njihov debi album nosi naziv „Dobar dan”, izdat je 1993. godine, a sa drugog albuma „Prolećni dan”izdvojile su se pesme „Vlade Divac”, kao i pesma „Konji ritma”.

Od aprila 2006. godine poznati pozorišni i filmski glumac, Ivan Jeftović postaje zvanično član grupe DLM.  Za novu pesmu, „Flora i fauna“, u januaru ove godine objavili su spot koji možete da pogledate niže u tekstu.


DLM se pridružuju spisku izvođača Supernatural festivala na kome se ove godine nalaze Darkwood Dub i Obojeni program, ali i hor Kolibri koji će otvoriti dečiji program festivala.

Festivalaska ulaznica je ove godine ambalaža Supernatural čaja koju će po ceni od 200 dinara posetioci moći da kupe u beogadskim Maxi i Tempo objektima. Sva prikupljena amabalaža Supernatural čaja biće reciklirana. 

Ostavi
komentar

Povezano