Festivali

10.02.2015.

Clean Bandit dolaze na EXIT 2015 Clean Bandit
foto: Youtube screenshot
Clean Bandit dolaze na EXIT 2015

Autori zvanično najvećeg evropskog hita prošle godine, britanski sastav Clean Bandit, na zahtev mnogobrojne publike nastupiće 9. jula na glavnoj bini Exit-a!

Pesma „Rather Be“, sa kojom su u nedelju osvojili Grammy nagradu za najbolji dens hit, proglašena je najviše strimovanom u 2014. godini, ostavivši iza sebe čak i Pharellov „Happy“!

Iste večeri 15. rođendan festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi obeležiće jedan od njegovih muzičkih „osnivača“, Roni Size. Ikona drum’n’bass muzike nastupiće uživo uz kultnu supergrupu Reprazent i tako otvoriti listu izvođača za ovogodišnji X-Bass program, koji Exit realizuje u saradnji sa globalnim muzičkim brendom UKF.

Nova velika dubstep zvezda Zomboy 12. jula nastaviće tamo gde je prošle godine Skrillex postavio lestvicu visoko, a program glavne bine iza ponoći pojačaće i jedna od vodećih dama bass muzike Hannah Wants.

Ulaznice se prodaju po cenama od 5990 za Exit festival, te 3990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture može se nabaviti za samo 6990 dinara putem sajta www.exitfest.org.

Paketi koji pored ulaznica sadrže prevoz i smeštaj na oba festivala, mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org.

Ostavi
komentar

Povezano