Festivali

11.02.2016.

Četvrti VIBE 2. i 3. septembra u Kragujevcu VIBE festival
foto: Promo liflet
Četvrti VIBE 2. i 3. septembra u Kragujevcu

Praznik elektronske muzike na jedinstvenoj industrijskoj lokaciji

Četvrto izdanje VIBE festivala zakazano je za 2. i 3. septembar. VIBE Festival je festival elektronske muzike koji svake godine svojom energijom privlači sve veći broj posetilaca i mladih umetnika i ujedinjuje njihove ideje, emocije i strast prema muzici, prema umetnosti i kulturi uopšte. Ove godine posetioci mogu očekivati niz iznenadjenja i noviteta uz vizuelno scenski show u skladu sa temom festivala.

VIBE Festival se održava svakog septembra u Kragujevcu na prostoru Knežev arsenal – jedinstvenom industrijskom i arhitektonskom kompleksu u Srbiji i Evropi koji se sastoji od fabričkih zgrada i radionica sa kraja XIX i početka XX veka. Uz kvalitetan muzički program jedna od glavnih karakteristika festivala je posebna tematska scenografija koja svojim izgledom doprinosi jedinstvenom konceptu festivala.

U cilju najave festivala za 28. maj zakazana je oficijelna promo žurka festivala pod nazivom VIBEindustry. VIBEindustry se simbolično održava u Čaurnici - napuštenoj industrijskoj hali u sklopu kompleksa Knežev arsenal, pretvarajući je u najveću “industriju” pozitivne energije, prijateljstva i ljubavi.  Sve dodatne informacije mogu se dobiti na adresi vibefestival.rs.

Ostavi
komentar

Povezano