Festivali

13.08.2014.

CeeLo Green večeras otvara Belgrade Beer Fest! CeeLo Green
foto: PR Photo
CeeLo Green večeras otvara Belgrade Beer Fest!

Svetska soul zvezda i jedan od najvećih muzičara današnjice, CeeLo Green, nastupiće večeras na velikom otvaranju Belgrade Beer festa na beogradskom Ušću.

Dobitnik pet Grammy nagrada na konferenciji za medije u hotelu Crowne Plaza Belgrade izjavio je da je da mu je velika čast što je drugi put za 15 meseci u Srbiji. 

Na poziv organizatora Belgrade Beer Festa Beogradske kulturne mrže odgovorio je vrlo brzo iako ove godine ima kratku turneju u Evropi od samo osam nastupa, jer mu se kada je prvi put bio u Srbiji jako dopalo gostoprimstvo kao i energija koju je dobio od ovdašnje publike što je i  jedan od razloga zašto je ponovo došao u Srbiju.

Na najvećem festivalu piva u ovom delu Evrope, Green će nastupiti sa novim ženskim bendom za koji kaže da je to možda najbolji bend koji je imao do sada u karijeri.

"Sa novim bendom imao sam jedan nastup preksinoć u Kopenhagenu, devojke su fenomenalne i radujem se večerašnjem koncertu, obično nastupam bos ali obuću cipele za igru, takođe pozivam publiku na dobru zabavu", rekao je američki muzičar čija je najuspešnija pesma "Forget You/ F**k You" imala čak pet Grammy nominacija i pobedila je u kategoriji za najbolje urbano-alternativno izvođenje.

Ostavi
komentar