Festivali

24.07.2013.

Carl Craig na Love Festu u Vrnjačkoj Banji Carl Craig
foto: www.lovefest.rs
Carl Craig na Love Festu u Vrnjačkoj Banji

3 dana odlične muzike i raznovrsnog programa

Guarana Lovefest, najveći muzički i umetnički festival u centralnoj Srbiji, ove godine se održava od 1. do 3. avgusta, naravno, u Vrnjačkoj Banji. Ovo je već sedmo izdanje Love Festa a ove godine organizatori su pripremili odličan muzički program na čak tri lokacije u gradu.

I ove godine, akcenat je na elektronici pa će izmeđuostalih nastupiti Carl Craig i Kevin Saunderson, italijanski di-džej Butch, holandski dvojac Detroit Swindle, kao i Darius Syrossian i NiCe7.

„Uvereni smo da će Lovefest ove godine u okviru muzičkog programa zadovoljiti apetite najvećih obožavalaca elektronskog zvuka i da će publika uživati u nesvakidašnjem spektaklu koji pripremamo“, izjavili su predstavnici festivala na konferenciji održanoj u prelepom ambijentu restorana QP LoungeKad je domaća elektro scena u pitanju, imaćemo prilike da čujemo nastupe Jana Nemečeka, Nikole Vemića i Vuka Smiljanića. Prvi dan festivala rezervisan je za promociju srpske i regionalne muzičke scene, a osim nastupa grupa ZAA i Stray Dogg, zvezde večeri biće popularni bosanski sastav Dubioza Kolektiv.

Bogat muzički program biće organizovan i na Energy Stage-u gde će nastupiti holandski di-džej Gitchell Moore, danski dvojac Desos & Storm, popularni izvođači elektronske muzike iz Srbije – Banda Panda, Igor Jadranin, Doo, Manjane, Kristijan Molnar, Kristina Lalić, Subotić, Nemanja Krstić kao i di-džej duo Luka Vuković i Ivan Radojević. Starijim kolegama pridružiće se i Viktor Apostolski iz Skoplja, kao i Bojan Musulin iz Beograda, pobednici Lovefest konkursa „Mlade nade“.

Osim na prostoru letnje pozornice, svi posetioci festivala moći će da uživaju u muzici i tokom dana na Durex Chill zoni. Muzički program trajaće svakog dana od 15 do 18 časova, a ulaz u zonu je besplatan.

Svim posetiocima Guarana Lovefesta na raspolaganju je i kamp, koji je smešten u blizini glavne muzičke zone. Prostor na kome će kamp biti lociran je ograđen i obezbeđen, a svi oni koji žele da na vreme rezervišu svoje mesto u njemu potrebno je da popune prijavu na sajtu Love Festa.

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica je 1599 dinara, a pred početak Guarana Lovefesta cena trodnevne karte biće 1899 dinara. U prodaji su dostupne i jednodnevne ulaznice, koje se mogu kupiti za 799 dinara za prvi, odnosno 699 dinara za drugi i treći dan festivala. Karte za jedan ili sva tri dana festivala mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.  

Ostavi
komentar

Povezano