Festivali

24.04.2014.

Boiler Room dolazi na MAD in Belgrade festival! Boiler Room
foto: Logo
Boiler Room dolazi na MAD in Belgrade festival!

Najznačajniji medij na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni, internacionalni projekat Boiler Room, stiže na festival MAD in Belgrade!

Boiler Room će drugog dana festivala, u nedelju 25. maja, tokom šest sati snimati i na svom elektronskom kanalu uživo emitovati program sa MAD in Belgrade festivala. Ovo će biti prvi put da Boiler Room snima program na našim prostorima, a u njemu će biti predstavljena imena domaće DJ scene, uz posebnog inostranog gosta!

Boiler Room je 2010. godine pokrenula grupica entuzijasta koji su iz prostorije u jednom londonskom skladištu počeli svakog utorka da strimuju nastupe londonskih undergraund DJ-eva. Na žurke je moglo da se dođe samo po pozivu, ali je kvalitetan prenos uživo bio dostupan na internetu. Žurke su brzo postale hit na londonskoj sceni, a za samo godinu Boiler Room je eksplodirao u svetski fenomen koji prate milioni širom sveta. Kompletan program za Boiler Room na festivalu MAD in Belgrade biće uskoro objavljen.

Na festivalu MAD in Belgrade će nastupiti vise od 100 stranih i domaćih izvođača uz do sad ovde nečuveno vrhunsko ozvučenje, spektakularne do sad neviđene bine, džinovske skupluture, maske, brodove i Boiler Room!

Kompletnu listu izvođača pogledajte klikom OVDE.

Ulaznice za dvodnevni MAD in Belgrade festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu.

Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

Ostavi
komentar

Povezano