Festivali

24.02.2014.

Belgrade Demo Fest LIVE 2014 - uskoro! Ućuti Pas
foto: PR Photo
Belgrade Demo Fest LIVE 2014 - uskoro!

Spremite se, biće „gusto“

Prvo takmičarsko veče Belgrade Demo Fest Live-a održaće se u utorak, 4. marta, u klubu „Blue Moon“, a vi se spremite za pravi spektakl jer je u igri čak šezdeset bendova!

Žiri, koga čine Branimir Lokner, Aleksandar Starčević, Dragiša Radulović i Tamara Vuukčević, imao je više nego težak zadatak, jer je ove godine prijave poslalo preko stotinu bendova, i to ne samo iz naše zemlje, već i iz zemalja regiona! Žiri je radio savesno i stručno, bazirajući se na iskustvu, a morali su nažalost i da odbiju neke bendove koji su se prijavili, jer već imaju objavljene albume. Organizatori su izjavili da, posle preslušanih prijava, očekuju da ovogodišnje izdanje BDFL-a ponovi uspeh i kvalitet prošlogodišnjeg, čak možda i prevaziđe!

U prošlu subotu, u klubu „Blue Moon“ održana je promocija festivala na kojoj su nastupili prošlogodišnji pobednici Ućuti pas iz Lazarevca, koji su, da podsetimo, osvojili dva prva mesta (publike i žirija) i jedno drugo mesto (novinarski žiri). Pored njih, svirali su i Hadži Prodane Duše, četvorka iz Užica, koji su na prošlogodišnjem BDFL-u zauzeli drugu poziciju. Ko je bio u „Blue Moon“-u mogao je pre i posle nastupa ovih sjajnih sastava da čuje i pesme bendova sa prošlogodišnjeg festivala (Neke face, God Damn, Sivi, Helm, Centralna aktivnost, DOK7 i mnogih drugih)

S nestrpljenjem čekamo 4. mart! Vidimo se!

Ostavi
komentar