Festivali

23.05.2013.

Belgrade Calling: šta očekivati i kako se snaći Belgrade calling 2012. atmosfera
foto: Marko Ristić
Belgrade Calling: šta očekivati i kako se snaći

Green Day dolazi sa punim arsenalom opreme

Još svega 4 dana ostalo je do spektakla koji ekipa festivala Bellgrade Calling priprema za ponedeljak 27. maj kada će na Kalemegdanu nastupiti čuveni punk – rock sastav Green Day. Legendarni headlineri na binu će izaći oko 22h a pubilika će već od 18h uživati u svirkama još tri sjajna sastava: Atheist Rap, Superhiks i Hladno Pivo.

Kakvo se ludilo priprema za ovaj događaj govore i frapantni podaci o tehnici i logistici koja specijalno za ovu priliku doprema produkcija Green Day-a. Oprema stiže u 14 šlepera a nacrt za svetlo uključuje 700 različitih uređaja najnovije generacije. Bend stiže sa oko 80 saradnika i binskih tehničara a bina će biti široka 44 i visoka 17 metara. Kako bi članovi benda mogli bez ikakvih problema i ograničenja da se kreću po bini, sva oprema uvezana je bežičnom tehnologijom!

I ne brinite, iako se radi o tzv. fesivalskom koncertu, Green Day pripremaju repertoar u trajanju od dva i po sata na kom će se naći oko 25 najboljih pesama ovog benda.

Ulaznice za Belgrade Calling 2013. prodaju se širom Srbije i regiona preko prodajne mreže EVENTIM po cenama od 2.790 dinara za P2 zonu, 3390 dinara za P1 i 3990 dinara za Fan PIT.

Vidimo se!

Ostavi
komentar